Vi kan förädling

Ända sedan starten 1990 har vår egna produktion varit kronan i verket. Det är förädlingen som gör helheten. Produkterna är i mångt och mycket oftast bara bärare av budskapet (produktmedia). Förädlingen avgör om intrycket blir "som allt annat" eller unikt. Om det känns "billigt" eller överraskande bra.
Med hundatusentals produktioner sedan 1990 törs vi sticka ut hakan och säga att erfarenhet och spetskompetens, det har vi. Titta bara på Coloreel brodyr som vi är först i världen med att erbjuda våra kunder.


Brodyrmaskin

Brodyr

Brodyr är en av de viktigaste förädlingsmetoderna för det mesta inom textil. Det ger en överlägsen slitstyrka, exklusiv känsla och numera kan vi erbjuda en världsunik metod som ger unika förutsättningar.

Tryck

Tryck görs på såväl textil som andra produkter. Metoderna och teknikerna är många vår maskinpark är i absolut toppklass. Möjligheterna är oändliga, oavsett behovet är brådskande, speciellt eller priskänsligt.

Dekor

I vår dekoravdelning producerar vi fordonsdekor, skyltar i alla former, dekaler & planprint. Här är varje order som regel unik. Oavsett det gäller en LED ljusskylt för en fasad eller dekor på en kaffevagn har vi möjligheterna.