Nyheter

Nytt och hett. Här hittar du nya produkter, nya idéer, nya tips och trix, kort och gott ren inspiration.
God läsning.


Utförsäljning Hösten 2023 - Torsdagen den 28 september

Höstens stora utförsäljning/lagerrensning där vi byter sortiment till höst och vinter går av stapeln torsdagen den 28/9 mellan 07:00-18:00. Passa på att fynda heminredning, sport- & fritidskläder samt arbetskläder.
Den här hösten har v bullat med lite extra bra produkter!

Utförsäljning vår 2023

Så var det dags igen för vintern & vårens lagerrensning. Vi gör plats för nyheter och ny säsong och bjuder därför in till utförsäljning onsdag 8/3 mellan 07:00-19:00 och torsdag 9/3 mellan 07:00-17:00.
Passa på att fynda arbets- & fritidskläder, skor, sportkläder, heminredning & köksartiklar, gåvor med mera. Missa inte heller våra specialklipp, eller vad sägs om en SUP till sommaren, givetvis till ett vrakrpris?
Först till kvarn gäller. Boka helst en tid i schemat så vi håller trängsel och virus undan. Slå en signal eller maila ett önskemål så gör vi allt vi kan för att lösa det.

Höstkampanj med Texstar - Annons i Expressen måndag 27/9

Som en del av kampanjen på Texstars fantastiska fullstretchbyxa FP33 och jacka FJ76 kör vi en tävling med fina Texstar priser som belöning. Frågan lyder: "Hur många färger har vi i vår logo i annonsen?"
Svarar gör du på mail, sociala medier eller telefon till oss senast tisdag 28/9. Vi kommer att dra de lyckliga vinnarna under onsdagen och meddelar dessa asap efter det.

Först i världen - igen

Vi har kört ett halvår med tekniken. I dagarna har vi även installerat den första multienheten med den nya Coloreel tekniken. Den färgar brodyrtråden medan vi broderar. Vi kan därmed brodera vilken nyans vi vill, minimera trådbyten och till och med tona en brodyr. En fantastisk Svensk uppfinning som byggs i Sverige. Vill du se den första installationen som kommer revolutionera textilvärlden är du välkommen.

Julgåvor 2021

Även 2021 är ett speciellt år, inte minst de extra gynnsamma skattereglerna för gåvor. Pga pandemin har man förlängt det utökade skattefria utrymmet till att gälla även i år. Utöver de vanliga 450:- ger man utrymme för ytterligare 1.000 kr inklusive moms i värde för julgåvan. Gåvan måste handlas innan 31/12 2021.
Dock gäller det att vara ute i tid, då leveranser fortfarande är svårare än normalt och trycket förväntas stort.
Kontakta oss för specialförslag som gör dig och dina relationer unika, men gör det innan de bästa alternativen är slut!

Helly Hansen - Arbetskläder sedan 1877

Vinnarna i vår Helly Hansen tävling klara!

Under november har vi tillsammans med en av våra duktiga arbetsklädsleverantörer, Helly Hansen, genomfört en tävling. De lyckliga vinnarna har idag dragits, så vi gratulerar & tackar dem för deras medverkan. Priserna består av fina HH produkter (ryggsäckar, väskor & mössor) och kommer att skickas eller delas ut så snart vi har adresser till var och en.
Håll ögonen efter nästa tävling, som kommer inom kort, eller anmäl dig till vårt nyhetsmail så visar du inget värdefullt.

Smittfritt - Ytdesinfektion på Sprayflaska

En helt ny vattenbaserad produkt (helt fri från alkohol) som bekämpar bättre & längre än traditionell ytdesinfektion. Ligger kvar upp till 6-8 timmar efter applicering. Fungerar såväl på händerna som på diskar, handtag, ledstänger eller andra utsatta ytor. Medlet finns även som refill på 5 liters dunk.

Uppdaterad Corona Info

Med anledning av den nya pandemilagen som trädde i kraft söndagen den 10 januari har vi justerat vårt arbete för att eliminera smittvägar och risk. Läs mer i denna uppdaterade beskrivning.

Corona Info

Vi på Profilkompaniet följer noga information och råd från myndigheterna om Corona/Covid-19, och vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och säkerställa våra kunders, leverantörer och medarbetares hälsa, samt att minska oro och risk för smittspridning.
Nu sitter beröringsfria handsprits dispensers i butiken. Välkommen!

Öppet hela SOMMAREN

Vi håller som vanligt öppet hela sommaren, dock med begränsad bemanning och lite kortare dagar.

Måndag - Fredag 8.00-17.00

Varmt Välkommen!


Tie & Apron

Tie & Apron kombinerar elegansen av en slips med nyttan av ett förkläde. Oavsett om du lagar mat eller serverar blir detta en underbar produkt.

Vi har prover i utställningen, så välkommen in och titta/köp ditt ex!