Nyheter

Nytt och hett. Här hittar du nya produkter, nya idéer, nya tips och trix, kort och gott ren inspiration.
God läsning.


Uppdaterad Corona Info

Med anledning av den nya pandemilagen som trädde i kraft söndagen den 10 januari har vi justerat vårt arbete för att eliminera smittvägar och risk. Läs mer i denna uppdaterade beskrivning.

Helly Hansen - Arbetskläder sedan 1877

Vinnarna i vår Helly Hansen tävling klara!

Under november har vi tillsammans med en av våra duktiga arbetsklädsleverantörer, Helly Hansen, genomfört en tävling. De lyckliga vinnarna har idag dragits, så vi gratulerar & tackar dem för deras medverkan. Priserna består av fina HH produkter (ryggsäckar, väskor & mössor) och kommer att skickas eller delas ut så snart vi har adresser till var och en.
Håll ögonen efter nästa tävling, som kommer inom kort, eller anmäl dig till vårt nyhetsmail så visar du inget värdefullt.

Smittfritt - Ytdesinfektion på Sprayflaska

En helt ny vattenbaserad produkt (helt fri från alkohol) som bekämpar bättre & längre än traditionell ytdesinfektion. Ligger kvar upp till 6-8 timmar efter applicering. Fungerar såväl på händerna som på diskar, handtag, ledstänger eller andra utsatta ytor. Medlet finns även som refill på 5 liters dunk.

Först i världen - igen

Vi har kört ett halvår med tekniken. I dagarna har vi även installerat den första multienheten med den nya Coloreel tekniken. Den färgar brodyrtråden medan vi broderar. Vi kan därmed brodera vilken nyans vi vill, minimera trådbyten och till och med tona en brodyr. En fantastisk Svensk uppfinning som byggs i Sverige. Vill du se den första installationen som kommer revolutionera textilvärlden är du välkommen.

Corona Info

Vi på Profilkompaniet följer noga information och råd från myndigheterna om Corona/Covid-19, och vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och säkerställa våra kunders, leverantörer och medarbetares hälsa, samt att minska oro och risk för smittspridning.
Nu sitter beröringsfria handsprits dispensers i butiken. Välkommen!

Julgåvor 2020

2020 är ett speciellt år, inte minst de extra gynnsamma skattereglerna för gåvor. Pga pandemin tillåter man utöver de vanliga 450:- ytterligare 1.000 kr inklusive moms i värde för julgåvan. Gåvan måste handlas innan 31/12 2020.
Det ger ett ökat tryck på lagerhållningen, framförallt på de lite exklusivare produkterna, så det gäller att vara ute i tid.
Kontakta oss för specialförslag som gör dig och dina relationer unika, men gör det innan de bästa alternativen är slut!

Öppet hela SOMMAREN

Vi håller som vanligt öppet hela sommaren, dock med begränsad bemanning och lite kortare dagar.

Måndag - Fredag 8.00-17.00

Varmt Välkommen!


Lagerrensning

Onsdag den 9 september mellan 13:00 till 18:00 och torsdag 10 september mellan 07:00 och 18:00 lagerrensar vi och gör plats för hösten och vinterns nyheter. Passa på att fynda arbetskläder, sport- och fritidskläder, köksartiklar, gåvor, handdukar, väskor och mycket annat.

Tie & Apron

Tie & Apron kombinerar elegansen av en slips med nyttan av ett förkläde. Oavsett om du lagar mat eller serverar blir detta en underbar produkt.

Vi har prover i utställningen, så välkommen in och titta/köp ditt ex!