Nyheter

Nytt och hett. Här hittar du nya produkter, nya idéer, nya tips och trix, kort och gott ren inspiration.
God läsning.


Lagerrensning

Onsdag den 9 september mellan 13:00 till 18:00 och torsdag 10 september mellan 07:00 och 18:00 lagerrensar vi och gör plats för hösten och vinterns nyheter. Passa på att fynda arbetskläder, sport- och fritidskläder, köksartiklar, gåvor, handdukar, väskor och mycket annat.

Smittfritt - Ytdesinfektion på Sprayflaska

En helt ny vattenbaserad produkt (helt fri från alkohol) som bekämpar bättre & längre än traditionell ytdesinfektion. Ligger kvar upp till 6-8 timmar efter applicering. Fungerar såväl på händerna som på diskar, handtag, ledstänger eller andra utsatta ytor. Medlet finns även som refill på 5 liters dunk.

Först i världen - igen

Vi har kört ett halvår med tekniken. I dagarna har vi även installerat den första multienheten med den nya Coloreel tekniken. Den färgar brodyrtråden medan vi broderar. Vi kan därmed brodera vilken nyans vi vill, minimera trådbyten och till och med tona en brodyr. En fantastisk Svensk uppfinning som byggs i Sverige. Vill du se den första installationen som kommer revolutionera textilvärlden är du välkommen.

Corona Info

Vi på Profilkompaniet följer noga information och råd från myndigheterna om Corona/Covid-19, och vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och säkerställa våra kunders, leverantörer och medarbetares hälsa, samt att minska oro och risk för smittspridning.
Nu sitter beröringsfria handsprits dispensers i butiken. Välkommen!

Öppet hela SOMMAREN

Vi håller som vanligt öppet hela sommaren, dock med begränsad bemanning och lite kortare dagar.

Måndag - Fredag 8.00-17.00

Varmt Välkommen!


Tie & Apron

Tie & Apron kombinerar elegansen av en slips med nyttan av ett förkläde. Oavsett om du lagar mat eller serverar blir detta en underbar produkt.

Vi har prover i utställningen, så välkommen in och titta/köp ditt ex!