Profilkompaniet - Din helhetsleverantör sedan 1990

Profilkompaniet startade 1990 och vi ligger i Arninge Industriområde, Täby. Vi är ett fullservice företag med helhetslösningar inom profilkläder, presentreklam, reklamartiklar, arbetskläder, yrkesprodukter och dekor.

Våra kunder är företag, institutioner, kommuner, föreningar & organisationer. Såväl mindre, som mellanstora och de största. Vi hjälper till med allt ifrån de enklaste lösningar till brådskande, komplicerade eller omfattande helhetslösningar.

Vår historik ger oss en gedigen och unik erfarenhet som kommer våra kunder tillgodo.

Vår egen produktion gör oss unik. Tack vare den kan vi förse våra kunder med högkvalitativa, kreativa och kostnadseffektiva lösningar, dessutom med marknadens snabbaste leveranstider.

Vi har ett komplett utbud av förädlingstekniker och våra maskiner är de modernaste på marknaden. Se mer om det i de olika avdelningarna eller kom in på ett besök så visar vi dig i verkligheten.
Allt från det enklaste screentryck till avancerade plantryck för de mest skiftande behoven. Brodyrer, märken och applikationer. Bildekor, skyltar, banderoller, rollups, visitkort och trycksaker, frigolitskyltar, ljuslådor, tält och mässutrustning skräddarsys och färdigställs hos oss för våra kunder.

Våra säljare projektleder och lotsar våra kunder rätt, såväl i sortiments- som produktfrågor, val av förädlingsmetoder och logistiklösningar. All erfarenhet visar att de bästa affärerna är dem som planeras noggrant och med erfarenhet.
Vi strävar alltid efter att hitta den lämpligaste lösningen för varje kunds varje behov och förutsättningar.

I vår yrkesbutik strävar vi efter att erbjuda marknadens bästa sortiment för professionella behov. Oavsett du är snickare, målare, yrkeschaufför, serviceperson eller bara kräsen privatperson har vi ett komplett sortiment och urval för alla behov. Ett ständigt arbete pågår för att erbjuda de bästa produkterna och de bästa lösningarna för alla våra kundkategorier.
Vår personal hjälper dig med lagar och regler samt alla andra viktiga frågor som ingår i valet av personlig yrkes- och skyddsklädsel.

Välkommen till oss!