Om oss

Profilkompaniet startade 1990 och ligger i Arninge Industriområde. Vi är ett fullservice företag med helhetslösningar inom Profilkläder, presentreklam, reklamartiklar, arbetskläder, yrkesprodukter & dekor.

Våra kunder är mindre, mellanstora och större företag. Vi hjälper dem med allt ifrån enklaste bråttom lösning till omfattande helhetslösningar.

Vår historik ger oss en gedigen och unik erfarenhet som kommer våra kunder tillgodo.

Vår egna produktion gör oss unik. Den ger oss oändliga möjligheter att förse våra kunder med högkvalitativa, kreativa och kostnadseffektiva lösningar, dessutom med marknadens snabbaste leveranstider. Vi har ett komplett utbud av förädlingstekniker och våra maskiner är de modernaste på marknaden.
Allt från det enklaste screentryck till avancerade transfertryck för de mest skiftande behov. Avancerade brodyrer, märken & applikationer. I dekoren är inte den ena ordern den andra lik. Bildekor, skyltar, banderoller, rollups, visitkort & trycksaker, frigolitskyltar, ljuslådor, tält och mässutrustning skräddarsys och färdigställs för våra kunder.

Våra säljare projektleder och lotsar våra kunder rätt, såväl i sortiments- och produktfrågor som förädlingsmetoder och logistiklösningar. All erfarenhet visar att de bästa affärerna är dem som planeras noggrant och med erfarenhet.
Vi strävar alltid efter att hitta den lämpligaste lösningen för varje kund och logo.

Vår yrkesbutik har marknadens bästa sortiment för professionella behov. Oavsett du är snickare, elektriker, yrkeschaufför eller serviceperson har vi ett komplett sortiment och urval för alla behov. Ett ständigt arbete pågår för att erbjuda de bästa produkterna och de bästa lösningarna för alla våra kund kategorier.

Vår personal är utbildad i lagar & regler och alla andra viktiga frågor som ingår i valet av personlig yrkes- & skyddsklädsel.

Välkommen till oss!

Brodyr

I vår brodyravdelning har vi marknadens modernaste maskinpark. En ständig vilja att förnya, förbättra och utveckla ger oss oändliga möjligheter att överträffa förväntningarna på denna metod som bara ökar i efterfrågan. Fördelarna är överlägsen slitstyrka, exklusiv känsla och ett levande intryck.

Titta gärna närmare på varianter som applikationsteknik, märken eller 3D brodyr.

Tryck

I vårt tryckeri producerar vi alla normala metoder.

Screentryck som görs direkt på produkterna och torkas i ugnar är en prisvärd och i vissa fall behagligare metod att trycka större upplagor med stora tryck i färre färger.

Transfermetoden bygger på att man producerar trycket separat med möjlighet att lagerlägga för korta ledtider och mindre kompletteringar. Perfekt om man inte vet sina exakta behov utan vill kunna komplettera just in time.
På senare år har metoden utvecklats kraftigt så att även design och effekter gör metoden intressant. Vad sägs om ett bildmotiv som tål 90° tvätt, ser ut som det är broderat och kostar mindre än en normalstor brodyr. Eller ett reflextryck i dina rätta färger. Ett transfer måste appliceras på rätt sätt för att fungera som det skall.

Här använder vi helt ny teknik med oöverträffade möjligheter att uppnå högsta kvalitet på de mest omöjliga placeringar.

Dekor

Bildekor, skyltar, banderoller, dekaler, trottoarpratare, mäss, visitkort, kuvert & namnbrickor är bara ett axplock av vad vi producerar och levererar från vår dekoravdelning.


Det är ofta den effektivaste marknadsföringen. Ta en bildekor till exempel. Den kostar runt 5.000 kronor och lever i genomsnitt 36 månader, dygnet runt, året runt. Troligen träffar den rätt målgrupp, regelbundet och när jag själv önskar.

Motsvarande annons vågar man inte ens tänka vad den skulle kosta.


Företaget

Bolagsnamn
Profilkompaniet AB
Org.nummer
5564105764
Telefonnummer
08-544 405 00
E-postadress
info@profilkompaniet.se